2011. December 23. | Hírek, Képzés

Projekt Menedzsment tréning Kishegyesen

2011. december 23-án lezárult a Projekt Menedzsment tréning Kishegyesen.

2011. December 23. | Hírek

Több mint 20 szervezet projektjét támogatja a Háló Vajdasági Fejlesztési Alap

2011. december 22-én a Háló Vajdasági Fejlesztési Alap kezdeményezéseként 22, fejlesztéssel, vidékfejlesztéssel, a vállalkozásokkal és kisiparosokkal foglalkozó szervezet képviselője találkozott Szabadkán.

2011. December 19. | Hírek, Képzés

Lezárult a Projekt Menedzsment tréning

2011. december 17-én lezárult a Projekt Menedzsment tréning.

2011. December 06. | Hírek

Az élelmiszeripar versenyképességének megőrzése az EU csatlakozás után

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alap 2011. december 5-én kerekasztalt szervezett Az élelmiszeripar versenyképességének megőrzése az EU csatlakozás után címmel, melynek keretén belül előadást tartott Éder Tamás úr, az ÉFOSZ (Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége - Magyarország) elnöke.

2011. December 01. | Hírek

Együttműködési megállapodás

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alap 2011. december 1-én együttműködési megállapodást írt alá 6 szervezettel a kis- és középvállalkozásokat, iparosokat és vállalkozókat támogató háló kialakításának céljából.

2011. November 11. | Hírek

Együttműködési megállapodás 8 szervezettel

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alap célja, hogy az erőforrások lehető leggazdaságosabb kihasználásával segítse az egyre fogyatkozó vajdasági magyarság közösségi fejlesztését, legyen az gazdasági, vállalkozásfejlesztési, vidékfejlesztési, civil élethez, szociális helyzethez, emberi erőforrás fejlesztéséhez, vagy más, a közösséghez kapcsolódó téma.

2011. November 11. | Hírek, Képzés

Projekt menedzsment tréning

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alap a magyarországi Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságának támogatásával "Projekt menedzsment tréning" témájú képzést szervez.