Felhívás az Európa Uniós projektmenedzsment képzésen való részvételre

Felhívás

az  Európa Uniós projektmenedzsment képzésen

való részvételre

 

A vajdasági magyar civil szervezetek sikerének mondható az európai pályázati rendszerbe való bekapcsolódás elért eddigi mértéke, tekintettel a számos futó IPA projektre. Az EU pályázási lehetőségek folyamatosan nőnek, azonban a képzett szakemberek száma nem elegendő ahhoz, hogy a vajdasági magyar közösség éljen is a kihívásokkal és lehetőségekkel.

A „Háló” Vajdasági Fejlesztési Alapítvány a projektmenedzsment tevékenységre vonatkozó képzéssel szeretne hozzájárulni a megfelelő tudásbázis megteremtéséhez, az elnyert EU-s támogatások, projektek hatékony lebonyolításához és a civil szakembereket fel szeretné készíteni ennek az új szakmának az elsajátítására, bátorítani ezen kihívások vállalására.

A 30 órás magyar nyelvű képzés célja a leendő menedzserek felkészítése projektek összeállítására, lebonyolítására és elszámolására. A képzés programja biztosítja, hogy a projektírás szabályainak, eljárásának valamint 4 különböző esettanulmány, valós projekt megismerésével az érdeklődő munkatársak felkészüljenek a szakmai kihívásokra.

A képzés tervezett időpontja 2014. október-december.  

 

Az képzésre való jelentkezés feltételei:

  • A pályázó az office@vfhalo.eu címre elküldi a kitöltött jelentkezési lapot, amelyben röviden megindokolja a képzés szükségességét
  • A pályázó mellékel egy rövid önéletrajzot

 

A képzésen való részvétel ingyenes, helyszíne Szabadka. A hallgatók száma korlátozott.

 

A pályázatra való jelentkezés formanyomtatványa a www.vfhalo.euhonlapon található. A jelentkezés határideje 2014. szeptember 26.

Csatolt állományok

  1. Felhívás (33 KB)
  2. Jelentkezési lap (38 KB)

Olvasói hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első aki megosztja véleményét!

Új hozzászólás

Biztonsági kód<span></span>