Európa Uniós projektmenedzsment képzés

Felhívás

az  Európa Uniós projektmenedzsment képzésen

való részvételre

 

A vajdasági magyar civil szervezetek sikerének mondható az európai pályázati rendszerbe való bekapcsolódás elért eddigi mértéke, tekintettel a számos futó IPA projektre. Az EU pályázási lehetőségek folyamatosan nőnek, azonban a képzett szakemberek száma nem elegendő ahhoz, hogy a vajdasági magyar közösség éljen is a kihívásokkal és lehetőségekkel.

A „Háló” Vajdasági Fejlesztési Alapítvány a projektmenedzsment tevékenységre vonatkozó képzéssel szeretne hozzájárulni a megfelelő tudásbázis megteremtéséhez, az elnyert EU-s támogatások, projektek hatékony lebonyolításához és a civil szakembereket fel szeretné készíteni ennek az új szakmának az elsajátítására, bátorítani ezen kihívások vállalására.

A 30 órás magyar nyelvű képzés célja a leendő menedzserek felkészítése projektek összeállítására, lebonyolítására és elszámolására. A képzés programja biztosítja, hogy a projektírás szabályainak, eljárásának megismerésével az érdeklődő munkatársak felkészüljenek a szakmai kihívásokra.

A képzés tervezett időpontja 2016. november-december. 

Az képzésre való jelentkezést az office@vfhalo.eu címre kell elküldeni. A jelentkezés szabad megfogalmazású, amely tartalmazza  a röviden életrajzot és a képzés szükségességének saját szempontú indoklását. A jelentkezés határideje 2016. október 16.

A képzésen való részvétel ingyenes, helyszíne Szabadka. A hallgatók száma korlátozott.

Olvasói hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első aki megosztja véleményét!

Új hozzászólás

Biztonsági kód<span></span>