Felhívás az Európa Uniós projektmenedzsment alapszintű képzésen való részvételre

Felhívás

az  Európa Uniós projektmenedzsment alapszintű képzésen

való részvételre

 

A vajdasági magyar civil szervezetek sikerének mondható az európai pályázati rendszerbe való bekapcsolódás eddigi mértéke, tekintettel a számos futó IPA projektre. Az EU pályázási lehetőségek folyamatosan nőnek, azonban a képzett szakemberek száma nem elegendő ahhoz, hogy a vajdasági magyar közösség éljen is a kihívásokkal és lehetőségekkel.

A „Háló” Vajdasági Fejlesztési Alapítvány a projektmenedzsment tevékenységre vonatkozó képzéssel szeretne hozzájárulni a megfelelő tudásbázis megteremtéséhez, az elnyert EU-s támogatások, projektek hatékony lebonyolításához és a civil szakembereket fel szeretné készíteni ennek az új szakmának az elsajátítására, bátorítani ezen kihívások vállalására.

A 35 órás magyar nyelvű alap szintű képzés célja a leendő projektmenedzserek felkészítése projektek összeállítására, lebonyolítására és elszámolására. A képzés programja biztosítja, hogy a projektírás szabályainak, eljárásának valamint esettanulmányok megismerésével az érdeklődő munkatársak felkészüljenek a szakmai kihívásokra.

A képzés tervezett időpontja 2015. október-december.  

Az képzésre való jelentkezés feltételei:

  • A pályázónak el kell küldenie a kitöltött jelentkezési lapot, amelyben röviden megindokolja a képzés szükségességét az office@vfhalo.eu címre
  • A pályázó mellékel egy rövid önéletrajzot

A képzésen való részvétel ingyenes, helyszíne Szabadka. A hallgatók száma korlátozott.

A pályázatra való jelentkezés formanyomtatványa a www.vfhalo.euhonlapon található. A jelentkezés határideje 2015. október 05.

Csatolt állományok

  1. Felhívás (34 KB)
  2. Jelentkezési lap (38 KB)

Olvasói hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első aki megosztja véleményét!

Új hozzászólás

Biztonsági kód<span></span>